Gedde konkurrence 1-5-2016

1-5-2016 Gedde konkurrence i maribø sø er du frisk på det ? spurgte lillebror Mike.Øhhh det ved jeg ikke rigtigt svarede jeg, vi har jo ikke noget grej til det ? men det var der råd for. Mads og jeg måtte en tur i Sport og Hobby i Maribo og købe lidt forskelligt gedde grej, så det blev til lidt spinnere og woblere og vigtigst af alt nogle stål forfang og så var vi klar . Mads har aldrig fisket gedder og det er så mange år siden at jeg har, at jeg dårligt kan huske det. Vi skulle mødes i klub huset for SØMO bådelaug kl 7,30 til indskrivning og morgenmad/kaffe og selve konkurrencen startede kl 8,00 det var nogle rigtig flinke mennesker som tog imod os og der var en rigtig god stemning lige fra start af det kunne kun blive en hyggelig dag. Præcis på slaget 8 blev der truttet i hornet og konkurrencen var igang vi sejlede med Mike i hans nye lækre poca jolle og pirat flaget blev sat med det samme nu skulle der fanges gedder 🙂

mi1

vi valgte at trække lidt rundt i søen og der gik ikke mange minutter, før at både Mads og mig havde fisk på, vi fik simpelthen et dobbelt hug. Jeg havde da fuldstændig glemt, hvordan sådan en gedde den slås og jeg var sikker på at det var en kæmpe gedde jeg havde fat i. Mads der imod tog det helt køligt og inden vi så os om var hans gedde inde ved bådsiden og Mike kunne tage den med nettet. Mads var glad og stolt hans første gedde. Det var stort 🙂

mi2mi3

Min der imod valgte at hoppe af lige på net kanten , men uden at hænge nogen ud (MIKE) var det vist ham med nettet som var lidt langsom. He he 🙂 nå men der var masser af gedder, vi fangede vel omkring 20 stk i det hele og jeg var så heldig at fange en som gav en 9 plads i konkurrencen. Så jeg måtte også en tur på podiet , da der var præmie til de 10 største. Dagen sluttede af med pølser og øl eller vand. Det var simpelthen så hyggelig en dag og der er vist ingen tvivl om at det er blevet vores nye 1 maj tradition.

mi4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *