Året der gik….

Så blev det tid til den årlige update om året der gik. Hvad skal man egentligt mene om 2020. Det var et år som, på så mange måder blev stik imod hvad vi alle havde regnet med, eller frygtet. Det blev et år med udfordringer for rigtig mange og rigtig mange ting blev noget anderledes end vi havde håbet. Jeg tror på at 2021 bliver bedre, stadig med diverse restriktioner , men stadig bedre 🙂 Vi bliver alle bedre til at tage de rigtige forholdsregler og holde afstand når det kræves og sammen skal vi nok komme ud på den anden side , så vi igen kan give et kram, et håndtryk , ja bare være sammen på kryds og tværs, for er du da gal man savner det sociale…

Vi startede året som vi plejer med ræveregulering, i år med noget nyt (ihverfald for vores vedkommende) lokkekald til ræv. Det er dæleme spændende og jeg må sige yderst effektivt. Status blev at vi rundede de 10 ræve på regulering og de fleste skudt med riffel og lokkekald. Bla denne kæmpe hanræv som Mads og jeg fik en af de sidste dage i februar.

kæmpe hanræv.

I maj måned var det som vanligt gedderne , der stod for tur og i år havde vi svigersønnen Thias med som aldrig havde fanget en gedde, så det fik hurtigt lavet om på 🙂

Thias med sin første gedde.

Bukkejagt blev der også tid til i år og Mads og jeg var så heldige at den udsete buk, valgte at træde frem efter 10 min på premiere morgenen og så var resten en formsag 🙂 god gammel buk.

Det er bukken med hovedet nedad 🙂

Det blev også til en enkelt reguleret muldvarp i denne sæson, som blev skudt efter en spændende purch i strømpesokker.

Kæmpe muldvarp 😀

2020 var så også året , hvor båden ikke nåede i vandet en eneste gang !!! og det skal der ihvertfald laves om på…

øjestenen.

Efteråret er gået i selskab med super gode kammerater på div fasanjagter rundt om i det danske land. Dejligt man er så priviligeret med så mange dejlige mennesker i sin omgangskreds. Der har været mange gode oplevelser og mange gode ture.

årets første sneppe.

Vi ser frem til et nyt år , hvor der virkelig skal fiskes igennem, der er også et par nye projekter på tegnebrættet så følg endelig med. Til slut er der kun at ønske jer alle et super godt 2021. Pas godt på hinanden og jer selv så skal det hele nok blive godt igen.

Godt nytår..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *