Team Lille My

Jeg hedder Jannick og er 39 år gammel og bor i Bjernæs på Lolland sammen med min dejlige familie. Har en stor passion for både jagt og fiskeri og det sidste års tid har jeg også kastet mig ud i uv jagt med harpun. Bor sammen med Lone som også er tosset med at komme med ud og sejle og fiske . Sammen har vi to dejlige unger som også er helt tossede med både jagt og fiskeri. Ida på 14 år og Mads på 9 år. Derud over har vi 4 hunde, to dejlige store labradorer en dejlig springer spaniel samt en lille sprocker. Alle brugs samt familiehunde jeg tager en del ud og apporterer med dem på forskellige godser og bruger dem selvfølgelig også på godset hvor jeg selv passer jagten. Team lille my har eksisteret siden 2004.

IMG_0123IMG_0245

8 tanker om “Team Lille My”

 1. Hej Team lille my. Det er godt filmet. Skulle i mangle en gast en dag så ring 30491719. Har lejlighed på Klintholm.

 2. hej mødt en idag ved bunddragerne en mand i en lille hvid kasse bil vi snakket han sat din hjemmeside i mit vindue … vil gerne snak mere med ham … Han holdt hjemme ved dig da vi kørt holdt lige ind og sagde hej … måske du kan få ham til at ringe mig vh Mick 20620308

 3. Hej Jannick
  Jeg har lige købt mig en Ørnvik 640 Weekend som skal hentes i sverige d.26 (kan næsten ikke vente med at få den hjem.. ) og er på jagt efter noget som det du har til stangholder og rader, er det en der er købt eller en du selv har fået lavet..
  ps. dejlig hjemmeside du har fået sat op..

  Vh.
  Brian

  1. Hej Brian
   tillykke med det nye skib den bliver du glad for 🙂
   min bøjle har jeg lavet selv der ligger en beretning om det her på siden under beretninger. Det er ikke det nemmeste skib at lave bøjle til pga alle de skæve vinkler på kasketten men det kan lade sig gøre 🙂
   håber vi ses på vandet og held og lykke med det nye skib.

   mvh Jannick

 4. hej

  kan se du har monteret autopilot i ørnvik 640, skal selv til det, men synes det virker kompliceret, hvis du stadig har båden, var det muligt med lidt billeder ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *