Året der gik…

Endnu et år er gået og hvilket år. Igen har der været fuld knald på og vi har haft de fedeste oplevelser sammen med de skønneste mennesker. Vi startede året i vanlig stil med at regulere ræve og som altid med min gode ven Viggo og hans dygtige Jack Russel Fie lykkedes det igen at få nogle fine ræve på tasken.

Efter rævene gjalt det vores store passion Laksene !! og hold nu op nogle fede ture vi har haft i år, den tur som vi nok husker bedst må ubetinget være klintecuppen på møn. Det var her at makker Mads jo som bekendt valgte at fange en laks på ikke mindre end 17,4 kg desværre var det om søndagen, hvor konkurrencen var slut, men det gjorde ikke oplevelsen mindre.

drømme fisk…

Trollingmaster nåede vi også at deltage i og det er bare så hyggeligt at møde alle de mennesker som man oftest bare skriver lidt med 🙂 også her fik vi nogle fine fisk, dog ikke nogen som gav nogen placeringer, men de gav nogle gode fights.

Ida med en fin Bornholmer.
Igen i år måtte Ida en tur på scenen med Peter Tanev.

Første weekend i juni er som altid booket til det måske nok hyggeligste arrangement vi deltager i. Nemlig weekenden med småbådsfiskerne Lolland Falster. Det er en cm konkurrence hvor det er største fisk i de forskellige kategorier cm lagt sammen og flest cm vinder. Her var vi så beskedne at vinde team konkurrencen og sørme om ikke Mads vandt junior konkurrencen 🙂 i år havde vi vores gode ven Thomas Stoffer med om bord så hyggen var i top .

kæft et chok jeg fik da Thomas pludselig havde taget maske på 🙂

I juli kom makrellerne til langelandsbæltet i stor stil og i nogle ordentlige str , det er nu bare sjovt at fange dem på det lette grej og så fik vi fyldt fryseren så der var til den nye rygeovn.

Det blev også året hvor jeg fik gjort alvor af at bygge mig en ordentlig rygeovn, det skulle jeg nok have gjort for mange år siden for hold da op hvor vi bruger den tit.

Storebæltcuppen måtte vi springe over i år da det også var i år jeg blev 40 år. Så istedet for fiskeri blev det til åbent hus, helstegt pattegris, grillede dådyrkøller og samvær med en masse skønne jagt/fiske kammerater og vores dejlige familier og gode venner. Det var en helt fantastisk fest.

Den hårde kerne inden vi gik hjem kl 8.00 næste morgen 🙂

September måned er lig med DM i fladfisk. Det er det jeg kalder min sommerferie for hold da op hvor er det afslappende at hygge med alle de fantastiske mennesker som bakker op om dette dejlige arrangement år efter år. I år var det Idas sidste år som junior, så hun havde bebuddet at i år gav hun den gas og det skal jeg da lige love for at hun gjorde. Ida sluttede på en tredie plads hos juniorerne og far var stolt 🙂 men hun fangede nu også nogle fine flade .

Oktober/November står den på dådyr jagt og her er det også gået fint det er både blevet til lidt hjorte og også lidt dåer og kalve. Specielt en aften skiller sig lidt ud, da jeg havde begge unger og lillebror Mike med ud og kigge efter dådyr og en stor flok på 40-60 stk pludselig kom farende forbi os.En lang purch med ungerne på slæb og det lykkedes det mig at skyde ikke mindre end tre stk. Det har jeg nu gjort mange gange, men ikke hvor jeg havde ungerne med også.

En enkelt af de bedre hjorte er det også blevet til i år.

Nov/Dec er det fasanjagterne der har fyldt mest og det har været en fornøjelse at komme rundt så mange forskellige steder og se noget nyt terræn, sneppen nåede jeg også lige på falderebet i år, så må sige at det har været endnu en fantastisk sæson.

Til slut er der kun at sige tusind tak for året der gik. Tak til alle vores skønne jagt og fiske kammerater, for alle de super oplevelser vi kan dele sammen. Tak til jer der læser med og kommenterer på vores små eventyr. Tak til Lone for at være så forstående, når jeg får nogen af mine “gode” ideer. I ønskes alle et godt og lykkebringende Nytår og jeg ser frem til en masse nye oplevelser i 2020. Jeg håber i alle vil følge med i det nye år.

GODT NYTÅR

Fra hele Team lille my

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *