Året der gik….

Så blev det tid til den årlige update om året der gik. Hvad skal man egentligt mene om 2020. Det var et år som, på så mange måder blev stik imod hvad vi alle havde regnet med, eller frygtet. Det blev et år med udfordringer for rigtig mange og rigtig mange ting blev noget anderledes end vi havde håbet. Jeg tror på at 2021 bliver bedre, stadig med diverse restriktioner , men stadig bedre 🙂 Vi bliver alle bedre til at tage de rigtige forholdsregler og holde afstand når det kræves og sammen skal vi nok komme ud på den anden side , så vi igen kan give et kram, et håndtryk , ja bare være sammen på kryds og tværs, for er du da gal man savner det sociale…

Vi startede året som vi plejer med ræveregulering, i år med noget nyt (ihverfald for vores vedkommende) lokkekald til ræv. Det er dæleme spændende og jeg må sige yderst effektivt. Status blev at vi rundede de 10 ræve på regulering og de fleste skudt med riffel og lokkekald. Bla denne kæmpe hanræv som Mads og jeg fik en af de sidste dage i februar.

kæmpe hanræv.

I maj måned var det som vanligt gedderne , der stod for tur og i år havde vi svigersønnen Thias med som aldrig havde fanget en gedde, så det fik hurtigt lavet om på 🙂

Thias med sin første gedde.

Bukkejagt blev der også tid til i år og Mads og jeg var så heldige at den udsete buk, valgte at træde frem efter 10 min på premiere morgenen og så var resten en formsag 🙂 god gammel buk.

Det er bukken med hovedet nedad 🙂

Det blev også til en enkelt reguleret muldvarp i denne sæson, som blev skudt efter en spændende purch i strømpesokker.

Kæmpe muldvarp 😀

2020 var så også året , hvor båden ikke nåede i vandet en eneste gang !!! og det skal der ihvertfald laves om på…

øjestenen.

Efteråret er gået i selskab med super gode kammerater på div fasanjagter rundt om i det danske land. Dejligt man er så priviligeret med så mange dejlige mennesker i sin omgangskreds. Der har været mange gode oplevelser og mange gode ture.

årets første sneppe.

Vi ser frem til et nyt år , hvor der virkelig skal fiskes igennem, der er også et par nye projekter på tegnebrættet så følg endelig med. Til slut er der kun at ønske jer alle et super godt 2021. Pas godt på hinanden og jer selv så skal det hele nok blive godt igen.

Godt nytår..

Året der gik…

Endnu et år er gået og hvilket år. Igen har der været fuld knald på og vi har haft de fedeste oplevelser sammen med de skønneste mennesker. Vi startede året i vanlig stil med at regulere ræve og som altid med min gode ven Viggo og hans dygtige Jack Russel Fie lykkedes det igen at få nogle fine ræve på tasken.

Efter rævene gjalt det vores store passion Laksene !! og hold nu op nogle fede ture vi har haft i år, den tur som vi nok husker bedst må ubetinget være klintecuppen på møn. Det var her at makker Mads jo som bekendt valgte at fange en laks på ikke mindre end 17,4 kg desværre var det om søndagen, hvor konkurrencen var slut, men det gjorde ikke oplevelsen mindre.

drømme fisk…

Trollingmaster nåede vi også at deltage i og det er bare så hyggeligt at møde alle de mennesker som man oftest bare skriver lidt med 🙂 også her fik vi nogle fine fisk, dog ikke nogen som gav nogen placeringer, men de gav nogle gode fights.

Ida med en fin Bornholmer.
Igen i år måtte Ida en tur på scenen med Peter Tanev.

Første weekend i juni er som altid booket til det måske nok hyggeligste arrangement vi deltager i. Nemlig weekenden med småbådsfiskerne Lolland Falster. Det er en cm konkurrence hvor det er største fisk i de forskellige kategorier cm lagt sammen og flest cm vinder. Her var vi så beskedne at vinde team konkurrencen og sørme om ikke Mads vandt junior konkurrencen 🙂 i år havde vi vores gode ven Thomas Stoffer med om bord så hyggen var i top .

kæft et chok jeg fik da Thomas pludselig havde taget maske på 🙂

I juli kom makrellerne til langelandsbæltet i stor stil og i nogle ordentlige str , det er nu bare sjovt at fange dem på det lette grej og så fik vi fyldt fryseren så der var til den nye rygeovn.

Det blev også året hvor jeg fik gjort alvor af at bygge mig en ordentlig rygeovn, det skulle jeg nok have gjort for mange år siden for hold da op hvor vi bruger den tit.

Storebæltcuppen måtte vi springe over i år da det også var i år jeg blev 40 år. Så istedet for fiskeri blev det til åbent hus, helstegt pattegris, grillede dådyrkøller og samvær med en masse skønne jagt/fiske kammerater og vores dejlige familier og gode venner. Det var en helt fantastisk fest.

Den hårde kerne inden vi gik hjem kl 8.00 næste morgen 🙂

September måned er lig med DM i fladfisk. Det er det jeg kalder min sommerferie for hold da op hvor er det afslappende at hygge med alle de fantastiske mennesker som bakker op om dette dejlige arrangement år efter år. I år var det Idas sidste år som junior, så hun havde bebuddet at i år gav hun den gas og det skal jeg da lige love for at hun gjorde. Ida sluttede på en tredie plads hos juniorerne og far var stolt 🙂 men hun fangede nu også nogle fine flade .

Oktober/November står den på dådyr jagt og her er det også gået fint det er både blevet til lidt hjorte og også lidt dåer og kalve. Specielt en aften skiller sig lidt ud, da jeg havde begge unger og lillebror Mike med ud og kigge efter dådyr og en stor flok på 40-60 stk pludselig kom farende forbi os.En lang purch med ungerne på slæb og det lykkedes det mig at skyde ikke mindre end tre stk. Det har jeg nu gjort mange gange, men ikke hvor jeg havde ungerne med også.

En enkelt af de bedre hjorte er det også blevet til i år.

Nov/Dec er det fasanjagterne der har fyldt mest og det har været en fornøjelse at komme rundt så mange forskellige steder og se noget nyt terræn, sneppen nåede jeg også lige på falderebet i år, så må sige at det har været endnu en fantastisk sæson.

Til slut er der kun at sige tusind tak for året der gik. Tak til alle vores skønne jagt og fiske kammerater, for alle de super oplevelser vi kan dele sammen. Tak til jer der læser med og kommenterer på vores små eventyr. Tak til Lone for at være så forstående, når jeg får nogen af mine “gode” ideer. I ønskes alle et godt og lykkebringende Nytår og jeg ser frem til en masse nye oplevelser i 2020. Jeg håber i alle vil følge med i det nye år.

GODT NYTÅR

Fra hele Team lille my

Endelig en opdatering.

Endelig blev det tid til en opdatering her på siden 🙂 det har været en travl og begivenhedsrig sommer og der er virkelig sket nogen store forandringer både privat og på både jagt og fiskerisiden. Sådan rent privat valgte jeg at sige mit gode job op i juli måned efter 16 år på samme arbejdsplads og starte op som selvstændig. Et valg som jeg ikke har fortrudt et sek 🙂 så velkommen til Jespersen Enterprise 🙂

Sidste opdatering var jo af den nye ide med at bygge en rygeovn. Skulle hilse og sige at det var en af mine bedre ideer 🙂 den er blevet brugt flittigt og der er bare en stor tilfredsstillelse i at lave noget lækkert ud af de fisk/dyr man selv fanger/skyder og så er der lige det plus at det er noget der samler folk og familie da alle gerne vil deltage ( og smage ) på de gode varer. Det kan varmt anbefales og jeg glæder mig allerede til at prøve at lave bacon osv nu da temperaturen er ved at være nede så vi kan koldryge.

På fiskesiden er der også sket en masse. Storbæltcuppen blev ikke til noget for vores vedkommende da jeg er blevet en (gammel) mand på 40 år og havde åbent hus, selvsamme weekend som cuppen løb af stabelen. Så vi holdte et brag af en fest og fejrede det med familie og gode venner, fiske og jagtkammerater. Dejligt med så mange skønne mennesker i ens netværk. DM i fladfisk er et af vores store højdepunkter og self er vi fast inventar i Onsevig 🙂 i år var det iøvrigt Ida`s sidste år som junior, så det var i år hun skulle give den en skalle og det må man sige at hun gjorde, hun fangede virkelig mange pæne fisk og på første dagen lå hun nr 1 i junior rækken og nr 2 i skrubberækken. Hun sluttede weekenden på en flot 3 plads. Far er STOLT… Mads fangede mange men knapt så store fisk i år og sluttede på 13 pladsen, men han tager revanche næste år 🙂

Dejligt arrangement….

Der har også været mange ture efter bæltets små torpedoer!! Makrellerne og her fandt ungerne virkelig fidusen og sørme om ikke de slog den gamle her i vores interne fiskekonkurrence.

Fin stribe makreller fra langelandsbæltet.

Lillebror Sofus havde aldrig fanget en makrel (mærkeligt nok ) så self blev han da inviteret en tur med ud og prøve og på trods af stærk strøm havde vi en kanondag og self fik han da fanget sine første makreller 🙂

Mads med fuldt hus.

På UV siden er det tilgengæld gået lidt i stå for mig 🙁 efter forbuddet om nattejagt er trådt i kraft er det ikke blevet til en eneste tur desværre. Der er simpelthen ikke lyse timer nok i døgnet til at jeg kan nå det. Men havde et par fine ture inden det blev ulovligt men kommer nu til at savne det en del , jeg ved godt at man stadig må tage ud om natten UDEN harpun og tage lidt fladfisk med hænderne men så vil jeg nu hellere tage dem på stang.

1,7 kgs havørred fra en af de sidste nætter det var lovligt.

På jagt siden er der jo sket nogle kæmpe ændringer. Med beslutningen om at skulle være selvstændig var jeg nødt til at stoppe med at passe jagt, da det simpelthen ikke kan lade sig gøre at hellige sig begge ting 100% så efter 12 år med fasanudsætning er det nu slut og self savner jeg det da, men omvendt har det også været befriende ikke at være bundet på hænder og fødder af kyllinger og ællinger og planlægning af jagter osv. Der har rent faktisk været tid til at tage på jagt selv og nyde at der ingen stress var over at man skulle nå foderrunden. Der har også været tid til at bruge noget mere tid med ungerne og Lone, hvilket også har givet lidt pluspoint på kontoen 🙂

Aftenpurch med Mads.
Fra jord til bord. Hjorten blev omdannet til ca 350 grillpølser.

Knæk og Bræk

Der skal røg på…

Kender i det at man går og får en god ide og inden man får set sig om er man igang med et nyt projekt 🙂 Sådan har jeg det ofte :-):-) Denne gang var det en tur på kysten, sammen med Mads som gjorde udslaget. Mads og jeg fangede en ordentlig gang hornfisk og vi snakkede om hvad vi kunne lave af lækre ting ud af dem da vi nok kunne få styret vores lyst til stegt hornfisk da mads siger at vi kunne da prøve at ryge dem… Det kræver jo så bare en rygeovn….

Dagen efter da jeg kom hjem fra job blev der målt op og der blev gravet og inden vi fik set os om var der både lavet støbekasse og støbt. En rygeovn var ved at se dagens lys…

Klar til sokkel.

Så blev sokkel og grunden klar 🙂 så skulle jeg bare finde på en smart brænder/brandkammer. Her valgte jeg at bruge to styks af de gule gasflasker som jeg skar toppene af og svejsede sammen til en stor 🙂 (pas lige på når i skærer i gasflasker. Sørg for at de er helt tomme og evt kom vand i inden i skærer)

Afgangsrør som skal støbes ind i bunden af ovnen.
montering af hængslerne til lågen inden man skærer den helt ud. Sikrer at dine hængsler hænger helt rette og ikke giver sig det mindste.
montering af pladestrimler på lågen så den slutter tæt.
lukketøj med flere reguleringmuligheder. Håndtag og så lige en rustfri laks på toppen så man ikke er i tvivl om hvad der skal ryges mest af 🙂
Klar til montering. Skal lige males i en sort varmefast maling også så spiller det .
Skelettet færdigt
Så kom der dør i også.
Rosetventiler monteret i begge sider i toppen så røgen kan reguleres og derved undgå surrøg. Termometre monteret i toppen og i døren så der er styr på varmen.
Brændkammeret færdig monteret og så blev der lige lavet plads til brændet også, så det er altid er under tag og lige ved hånden når der skal ryges.
Det ryger fint 🙂
Færdigt arbejde. Så skal der bare saltes lidt fisk og smides i ovnen så er vi igang 🙂
God Røg.

Ny BR og PR.

Efter en veloverstået klintecup valgte vi at blive en nat mere på møn for at prøve lykken endnu engang da de lovede gudevejr. Det kom vi ikke til at fortryde da vi ved middagstid fik et godt hug ude i bananen. Det var den midterste stang på riggen som fiskede i 30 fod, monteret med en Break Point xl i farven “Røde hunde” Fra Wolner Fishing som laksen valgte at tage. Den tog 760 fod i første udløb og vi var ret sikre på at det var en fejlkrogning da den gik helt “amok” derude. Mads fik stangen og fik lov til at fighte helt selv fra start til slut. Undervejs i fighten gik det op for mig at det var en rigtig stor fisk da halen på et tidspunkt lige var oppe og “vinke” engang, alt grej blev ryddet og skruen taget fra så Mads fik fuld smæk for skillingen 🙂 Efter ca 45 min kunne vi med rystende hænder og bløde knæ lande en laks på ikke mindre end 116 cm 17,4 kg og en omkreds på 72,7 cm. Det er både bådrekord og mads`s nye pr da den gl bådrekord var på 16,8 kg og mads´s pr var på 8,2 kg . Så han har mere end fordoblet sin pr 🙂 STORT TILLYKKE. Nu gælder det Bornholm og TMB. Knæk og bræk.

Et stort øjeblik for os begge .

Måske en større køleboks skal på ønskesedlen 🙂

Break Point xl i farven. Røde Hunde fra Wolner Fishing.

TMB 2018.

Så lykkedes det endelig !!! Jeg har i flere år haft en drøm om at komme til Trolling Master Bornholm , men der er altid kommet noget i vejen eller det har passet dårligt men i år skulle det altså være. Jeg havde snakket noget med Kristian fra Team Emilie og nok presset lidt på om ikke de ville med osv og sørme om ikke de meddelte at det kunne vi da godt 🙂 så vi fik tilmeldt os og så var det bare at vente… Vi snakkede meget sammen om TMB og på næsten alle møn turene blev der lagt planer og taktik så vi var helt klar til det gik løs. Kristian havde Per og Per med som sædvanligt og vi var som altid børnene og mig og så havde vi fået lokket Lone med også , så det blev en hel lille ferie. Dejligt .. Vi valgte at tage færgen fra Køge og til Rønne istedet for at køre helt til Ystad. Endelig blev det d 30-4-18 og vi skulle afsted alt var pakket og klart og færgen sejlede fra Køge kl 00.30 så vi skulle hjemmefra senest kl 22, så vi kunne tage det roligt på vej derop. Da kl var ca 20.30 ville jeg lige ligge vores dyner op i båden og lige tjekke det hele igen og på en eller anden måde lykkedes det mig at få ledningerne fra plus siden på mit forbrugsbatteri om foden med det resultat at jeg faldt men også fik revet næsten alle ledningerne af på batteriet 🙁 Typisk !! så fik jeg pludselig MEGET travlt med varmepistol og kabelsko og krympeplast aaargh.. Nå men kl 22.30 kørte vi mod Køge i total tåge hvor man ikke kunne se 40 m frem, men kl 00.12 tjekkede vi ind i Køge hvor Kristian og de andre holdt og ventede sammen med 20-30 andre trollingbåde.

Lige landet i Køge.

Efter lidt tid blev der åbnet op og vi blev vinket ombord. Det var noget af en oplevelse da der ikke var nogen som havde fortalt os at man skal op ad en stejl smal rampe med bil og båd. Men op kom vi og vi fandt hurtigt et par sovepladser på færgen da vi først var i havn ved 6 tiden i Rønne.

Biler og Både på plads på færgen.

Da vi landede i Rønne om morgenen var vi helt kvæstede , det var ikke meget vi havde fået sovet da stolene desværre ikke kunne ligges ned og Mads havde kartet rundt , så vi aftalte med Kristian at det bare var hurtigt til Tejn havn og få bådene i vandet og så ellers sove nogle timer. Kristian og 2 x Per havde lejet et lækkert sommerhus/lejlighed mens vi havde besluttet at sove i båden. Da vi kørte af færgen kom vi af som nogen af de første og det allerførste jeg så da vi kørte ned af den stejle rampe var et par mc betjente som havde vinket Kristian og et par stykker mere ind til siden til kontrol. Vi slap tilgengæld og kørte ind på en tank station og købte lidt morgenmad mens vi ventede på de andre. Efter nogle minutter kom de og turen gik til Tejn hvor vi hurtigt fik sat bådene i vandet. Vi var lidt spændte på rampen da rygtet sagde at det skulle være en rigtig møg rampe, men vi syntes nu begge at den var rimelig god så det gik helt smertefrit. Vi fandt et par gode pladser og snakkede om at der egentlig ikke var så proppet som vi frygtede. Vi sagde godnat da grejet var sat på båden og Kristian og 2 x Per kørte i sommerhuset mens vi røg i køjen på båden.

I kø ved rampen.

Bådene på plads.

Efter et par tiltrængte timer på øjet var det tid til at stå op og se lidt på havnen. Der var nu et leben af den anden verden og det væltede ind med mennesker og både og vi hilst på mange både gamle bekendte men også mange nye som bare kom forbi og sagde hej, det var nu meget hyggeligt. Vejret var helt perfekt høj sol og næsten ingen vind så vi slappede max af.

Hyggetrold.

Gang i havnen.

Første dagen sluttede med en tur op og se Peter Tanev i studiet og hygge med Kristian og de to Per`er 🙂

Studiet.

Konkurrencedag 1. Vi sov lidt længe og hyggede med morgenmad i båden og inden længe kom Kristian og de andre og sammen gik vi til skippermøde. Starten gik kl 12 og vi trak den lige lidt med at ryge afsted da der var noget trængsel i havne indløbet, men afsted kom vi . Det var en flot tur ud og ungerne var helt vilde da vi rundede Hammeren, Mads fablede om pirater osv på den gamle ruin man må sige fantasien fik frit løb 🙂 vi fik sat grejet og sad og nød det gode vejr da vi lod mærke til en hurtig gående båd som havde kurs lige ret på os. Da den var på siden af os blev vi kaldt op på vhf´en det var ingen ringere end fiskeri kontrollen!! he he men så har vi da prøvet det også, der var self ingen problemer og de ønskede os knæk og bræk og satte kursen ret imod Team Emilie som så også lige fik et visit af dem og der var self heller ikke noget at komme efter.

Fiskeri kontrollen og ungerne med Hammeren i baggrunden.

Vi havde efterhånden fisket et par timer uden at mærke det vilde. Mads havde fanget et par torsk men laksen ville ikke rigtig lege , Vi fandt et område hvor vandet var et par grader varmere end de andre steder vi havde prøvet og der var også nogle fine lodninger. Pludselig kom der den dejligste lyd man kan høre når man troller en knarre der gik for fuld skrald. Endelig !!! en laks havde taget på riggen i 60 fod på en Rhino flasher og en Jack Rapid den stive i farven klovn. Den tog nogle gode udløb og lavede nogle fine spring bag båden og den virkede “god” Mads havde valgt styrbords side og Ida bagbords side hvis der blev hug , men den aftale glemte de da laksen huggede og en mindre diskution kom igang om hvem der skulle tage den. Jeg trumfede igennem at det blev Lone der tog den når nu de ikke kunne finde ud af aftalerne og sådan blev det … Lone havde den fedeste fight og gjorde det hele til UG og blev belønnet med en ca 8 kgs laks 🙂 vores første “Bornholmer”

Dejlig stærk laks og den stolte fanger.

Da det jo er en meget tv præget konkurrence skal man melde ind til stævnekontoret når der er bid for at de kan nå at filme når man fighter. Det nåede de dog ikke her men de kom og lavede et fint interview med Lone og tog nogle fine billeder. Efter de havde været der sejlede vi land da der kun var en time tilbage og fiske i alligevel og så kunne vi også få en god plads igen. Vi skulle jo også til indvejning nu når der var skæl i båden.

Tv båden.

Inde på plads i havnen blev der lige taget lidt flere billeder af laksen og Lone inden turen gik op i veje teltet. Mads insisterede på at han ville bære laksen derop og hjem igen så ikke Lone skulle slæbe på den og som sagt så gjort, han bar den både derop og hjem igen alle 8,2 kg som laksen vejede. De lavede et fint indslag med os oppe i veje teltet da der stod en kamera mand og filmede os og man var da lidt stolt da vi så det senere 🙂 iøvrigt lå vi på 25 pladsen på første dagen. Det var jeg godt tilfreds med ud af 360 både.

Havne billede af laksen.

Resten af aftenen gik med hygge i båden og lige inden vi gik i seng blev jeg ringet op af TV2 som spurgte om ikke vi kunne have en kamera mand med ud på dag 2 og det var der self ingen problem i. Efter endt skippermøde på dag 2 stod Anja fra TV2 og ventede ved båden og vi fik hilst på og fik hende med om bord og så skal jeg da lige love for at Mads fik fortalt røverhistorier 🙂 desværre var det meget tåget og vi sloges lidt med nogen lang liner til laks som en erhvervsfisker havde sat på pladsen hvor vi fangede Lones laks dagen før, så vi måtte prøve lidt nyt og pludselig gik den ene sideplaner med en Break point i grøn men lige som Anja fik tændt kameraet valgte den at hoppe af desværre, hun nåede dog at filme lidt af udløbene inden den smuttede. Det blev en lang dag uden de store udbrud og dagens stunt leverede Mads i fin stil da han pludselig tog Go proen og lavede et interview med Anja , for som han sagde nu havde hun filmet os hele dagen så nu var det hans tur 🙂 Det blev en nulbon for os denne dag men det var der mange andre end os der også trak så det gik nok. Dagen sluttede med hygge hos Kristian og co.

Mads og Anja.

Dag 3 startede som de andre med skippermøde inden det gik løs. Vi ville prøve lidt anden taktik idag og sejle ned foran Hasle og sætte grejet. Det skulle vise sig at være et godt sats da jeg kun nåede at sætte tre stænger da riggen i 60 fod gik og igen var det Rhino flasher og Jack rapid den stive i farven klovn der var bud efter. Denne gang havde ungerne helt styr på aftalerne og Ida havde en fight med en 5,5 kgs laks.

Idas fine laks og vores absolut storfanger. Jack Rapid den stive.

Igen havde vi jo meldt at der var laks på og de satte kursen mod os for at få et par billeder af laksen. Jeg satte stængerne igen og denne gang nåede jeg at sætte 7 stænger da den samme stang gik igen, det var jo helt vildt !! Mads fik stangen og efter en kort fight landede han en undermåler som hurtigt fik friheden igen og et på gensyn til næste år 🙂

Mads med undermåler.

Efter besøg af TV2 båden satte vi igen stængerne og trollede rundt i området, det var efterhånden blevet helt havblik igen og vi sad bare og nød det gode vejr da min tlf ringede, det var svigerfar fra Team Blik som lige skulle have en opdatering , Mens jeg sad og fortalte at nu havde jeg fundet alt frem i farven klovn da det åbenbart kun var den de kunne lide , gik riggen for tredie gang og igen den samme rig med den samme opsætning jeg smed røret da det nu var min tur til at prøve kræfter med en Bornholmer laks. Efter en ok fight fik jeg landet en fin 6-7 kgs laks. Det var bare en godkendt dag og vi blev enige om at sejle i havn da kl igen var blevet mange og med tre laks oppe og vende idag var det vist godkendt.

Div Break point og Raptor. Min laks.

Tilbage i havnen blev jeg igen ringet op af TV2 de skulle bruge Ida i aftenens udsendelse, så jeg lovede at vi var på pletten til aftalte tid 🙂 Ida og jeg gik op i vejeteltet mens Lone og Mads hentede lidt mad til os. Efter at have vejet fisk ind gik vi tilbage til båden hvor vi mødte Carsten , som lå ved siden af os en rigtig hyggelig fyr som vi havde meget sjov med . Efter lidt god mad var det tid til at Ida skulle på scenen så vi gik op i studiet og hold da op hvor far her var stolt , da Ida stod oppe på scenen og snakkede med peter Tanev foran hele Danmark og de 200 mennesker i salen, Det var nu sejt gået af hende 🙂

Carsten der hygger . Ida på scenen.

Dag 4 idag havde vi god tid, vores plan var at fiske i samme område som igår og der var ikke så langt så det gik i vores eget tempo derom ad. På vej om mod Hammeren fik jeg en AIS alarm om et fartøj som var på kollisionskurs. Det viste sig at være vejrbilen som åbenbart også er udstyret med AIS. Det var nu meget sjovt.

Vejrbil på kollisionskurs.

Fiskeriet gik lidt trægt og der var rigtig mange både i “vores” område så der var noget at holde øje med konstant. Vi mærkede desværre ikke noget på hele dagen og da kl var ved at være mange ringede vi til stævnekontoret og sagde at vi blev på vandet da vi ikke havde noget til indvejning alligevel og så sejlede vi stille rundt inde under land og nød den storslåede natur der er ved Bornholm før vi satte næsen hjem mod havnen. Da vi kom i havn gloede vi noget der var næsten ingen både tilbage. De var næsten taget hjem allesammen. Vi mødtes lige kort med Kristian og de to gange Per og fik sagt farvel til dem da de skulle med færgen hjem idag. Da alle næsten var taget hjem fik vi en fin plads for natten.

Hygge trolde 🙂 Vores spor fra alle dagene.

Sidste dag på Bornholm.
Vi sov lidt længe og gik til bageren efter nybagt morgenbrød som vi spiste på havnen med den skønneste udsigt over Tejn havn. Da jeg mente at gasterne også skulle have lidt kultur og vi havde god tid inden færgen gik hjemad blev vi enige om at tage en tur rundt på øen . Så Mads og Ida nåede da også at kravle rundt i ruinerne på Hammers Hus. Helt perfekt ferie og det var nogle skønne dage i selskab med søde og rare mennesker og super hyggeligt selskab med Team Emilie. Det gør vi helt sikkert igen næste år.

Familiehygge.

Så var det afgang fra Tejn.

Start brik og Billede fra TV2 båden.

Stængerne er klar.

Super fedt arrangement af TV2 det er helt sikkert at vi kommer igen. Vi sluttede på en 112 plads og det er vi stolte af når nu det var første gang vi var med til TMB. Knæk og Bræk.