3 tanker om “Møn laks sidste tur 2018. Video.”

 1. Fedt at se en video igen 😉 Flotte fisk og Bjarne er kommet på hård arbejde hehe.. Det var en fantastisk tur med ekstrem flot vejr og så er det bare lykken at blive belønnet med flotte fisk 🙂 Fede blink og sej gast (den lille) og feeeed båd der smutter indenom til sidst 😉 😉 ;)

  Svar

  1. ja det er ved at være lidt længe siden sidst 🙂 Ja Bjarne måtte svede lidt ha ha. og du har da helt ret den er da mega fed den Bayliner der 😉

 2. Det er en konge film. fedt med list spas til svigerfar ;o) har fulgt dig og emilie tæt det sidste års tid og ttor jeg har set alle jeres film ;o) er vild med når i har jeres børn med ud så fedt de kommer væk fra alt det computer of ser verden hvor smuk den er.

  mvh

  per

  Team far til 5 ( er stortset klar til debut på møn )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *