ENDELIG .ørnvik 640 weekend.

Dette er nok den opdatering jeg har glædet mig mest til at lave 🙂 Det startede allerede for flere år siden, helt præcist i 2011 hvor vi købte vores første kabinebåd Rosa, som vi har haft utrolig mange skønne timer i. Allerede der vidste jeg at på et tidspunkt skulle jeg have en båd med pilothus og igennem årene har jeg kigget og drømt om en ørnvik 650 eller en 640 weekend. I år tog vi så beslutningen !! nu skulle det være , så vi begyndte at kigge lidt rundt omkring og har også været ude og se på både en 650 og en 635 timonier. Men fandt ikke rigtigt den helt rigtige til os , enten var de meget for dyre eller også så skulle der laves alt for meget i forhold til prisen. En dag jeg sad og rodede rundt på nettet og selvfølgelig kiggede på både ,fik jeg forvildet mig ind på Bådmægleren fra Vejle`s hjemmeside og der stod både en ørnvik 635 Timonier med alt i udstyr og en ørnvik 640 weekend uden nævneværdigt udstyr men tilgengæld med lavt timetal og trailer. Lone blev overtalt 🙂 til en tur til Vejle og kursen blev sat. Vel ankommet blev vi modtaget af Rune som ejer firmaet ,en rigtig flink fyr viste det sig, som viste bådene frem og så fik vi ellers lov til at pille og rode og en god snak på kontoret efterfølgende.Det blev ret hurtigt 640 weekenden der fangede vores interesse da den bare rummer meget mere end nogen andre både vi har set på, ulempen ved 635 var også at den var helt klar til trolling der manglede intet så var man igang , men man vil jo gerne selv indrette sin båd og det ville være for besværligt her og så var der ikke det halve plads af hvad der var i 640´en. Så beslutningen blev næsten taget 🙂 Vi sagde pænt tak for kigget til Rune og satte så kursen hjemad der var jo mange km hjem men også mange ting vi lige skulle snakke igennem. Jeg valgte at skrive til Kim Finne fra East side trolling på Bornholm da jeg ved, han også har en 640 weekend, dog har hans diesel motor. Kim ringede mig op og vi fik en rigtig god snak om fordele og ulemper og han sluttede af med at sige at jeg bare skulle ringe når jeg havde fået handlet og skulle igang med at montere udstyr så skulle han nok give mig nogle gode fif 🙂 Luksus at folk er så hjælpsomme.Kristian fra Team Emilie måtte jeg også lige ringe til, da han har måttet ligge øre til “alle” mine bekymringer omkring båd skifte. Undskyld Christina 🙂 🙂 og han var helt med på ideen med at jeg skulle købe 640`en også og var nok lige så spændt som mig selv 🙂 En aftale kom i hus med Rune fra Bådmægleren og der blev aftalt at vi skulle komme mandag d 31-10-16 og hente den nye ørnvik, Rune ville meget gerne lade Rosa indgå i handlen hvilket var noget nemmere for mig og han kunne nemt sælge den videre, så det var dejligt dog aftalte vi at jeg afmonterede den nye radar, da den vil passe fint på 640´en også 😉

r1r2
Rosa ser lidt tam ud uden klistermærker Radar osv. Her på vej til Vejle.

r3r4

Den er altså noget større !!! 🙂
r5r6
Bruser er der skam også 🙂

r7r8r9r10r11r12r13r14r15r16r17r18r19r22r23

Det er altså bare et lækkert skib nu skal den så bare rigges op til lakse sæsonen 🙂

15 tanker om “ENDELIG .ørnvik 640 weekend.”

 1. Hvis ikke det er fordi jeg synes det er SÅ fortjent, så havde jeg brækket mig af misundelse ?? Glæder mig til at borde den flotte skude?? Endnu en gang tillykke ?

 2. Tillykke med den nye båd – den er super fin! Jeg har selv været i Vejle og se på den men ville allerhelst have den med påhængsmotor så lod den stå – det har max været en måned før du slog til på den! 🙂
  Har dog fået købt mig en nu fra Tyskland og glæder mig også helt vildt til at komme ud i den til foråret! Kim er super hjælpsom – har også snakket med ham et par timer inden jeg købte båden!

  Vh
  Jan Lisberg

  1. mange tak 🙂 vi ville nu også helst have haft den med påhængsmotor men tænkte at den var i så god stand osv at det ville vi nok kunne leve med at det var indenbords motor. Efter jeg snakkede med Kim var jeg knap så skeptisk men det bliver da bestemt noget nyt at man ikke lige kan se retningen på motoren/skruen 🙂 er så småt ved at lave de indledende øvelser til at gå igang med at rigge den op. Den var jo meget rå men har købt stort set alt !! så nu skal det bare monteres 🙂
   knæk og bræk!
   mvh jannick.

 3. Hej Jannick, tillykke med båden. Ville lige give dig en hilsen om at jeg har købt din “gamle” båd og at den er tilbage på Lolland. Er mest til vragfiskeri, men påtænker at komme igang med trolling, så et enkelt spørgsmål, hvilke Scotty dowrigger model havde du monteret på båden. Kan jo ligeså godt investere i noget der passer til det monterede beslag. Hvor fik du serviceret motoren, tænker mest på hvornår den sidst fik skiftet impell

  Mvh
  Carsten Joost
  Vester Tirsted

  1. Hej Carsten,mange tak og iligemåde det var da lidt sjovt at den ender i “baghaven” igen 🙂 Den bliver du rigtig glad for, vi var ihvertfald rigtig glade for den men desværre blev den for lille i takt med ungerne bliver større og gerne vil have nogen af deres venner med ud. Det var scottys pro pack 1116 downriggere vi havde monteret på den og de passede perfekt, som du nok har set brugte vi den meget til trolling og en hel del til fladfisk. Det er en rigtig god all round båd 🙂 det er 2 år siden den sidst fik skiftet impeller og der fik den også to nye tændspoler. Håber vi ses på vandet 🙂

   mvh Jannick

 4. Hej Jannick
  Har du stadigvæk ørnvik 640
  Går også og tænker skal have sådan en er du glad for den eller har været ? Er det en båd du anbefaler?
  Mvh
  Metin

  1. Hej Metin
   Ja jeg har stadig 640 weekend og vi er super glade for den 🙂 den opfylder alle vores behov. Vil klart anbefale den hvis du har behov for en båd som har noget plads og samtidig sejler skide godt 🙂 om du vælger den med indenbordsmotor (som vores har) eller udenbords tror jeg er ligegyldigt den er lidt sværere at vinter konservere når den er indenbords men omvendt nem at komme til ved service osv. Vi er som sagt meget glade for vores og bruger den flittigt .
   mvh Jannick

   1. Hej Jannick, sjovt at læse om køb af båd mm. Jeg har også en 640 men med udenborsmotor, ellers ligner den din på en prik, jeg tænkte på om du ikke kunne uploade et par billeder af de løsninger du har fundet på, jeg mener med hensyn montering af downrigger, kortplotter mm.
    Jeg er total nybegynder men havde tænkt mig at starte min trolling karriere her til vinter (efter jagt sæsonen)
    Jeg har været med ude hos kammerater for en del år tilbage, men nu bliver det på egen båd.
    Jeg har købt er par brugte el downrigger jeg ville montere.
    Håber du vil hjælpe med et par billeder.
    Mvh Noah

    1. Hej Noah
     Først og fremmest tillykke med båden, den bliver du glad for 🙂 jeg skal nok lave en beretning med en masse billeder af div løsninger jeg har valgt at lave på min ( har jeg villet længe :-)) )
     mvh Jannick

     1. Hej igen Jannick, hurtigt spørsmål, har i sat downriggerne direkte ned i træet/glasfiberen på båden, eller sidder der også noget indvendigt og holder den.
      Mvh Noah

 5. Hej igen Jannick, hurtigt spørsmål, har i sat downriggerne direkte ned i træet/glasfiberen på båden, eller sidder der også noget indvendigt og holder den.
  Mvh Noah

  1. Hej Noah
   Jeg har lavet 2 rustfrie plader som jeg har monteret under træet. Hvis du tager en fukssvans kan du lige akkurat lave plads til en 2mm plade. Så har jeg boret igennem og sat gennemgående bolte med rustfri låsemøtrik på så den støtter under træet der rager ud. Ved selve rælingen altså ved glasfiber stykket har jeg også boret igennem og hvis du piller udluftningspladen af inde i båden kan du få hånden ind og montere en stor skive eller en plade og self rustfri låsemøtrik også. Håber du forstår 🙂 ellers må du lige give mig et kald på 50919027.
   mvh jannick.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *