Multetur 10-8-15.

Havde været med Mads i skole. Første skoledag hold op det går stærkt nu og vejret var helt perfekt. Sad og overvejede hvad man kunne lave af spændende ting. Da jeg fik ideen. MULTER nu skulle det være 🙂 har i noget tid holdt øje med en plads , hvor jeg ofte har set multer og bare ikke har været så heldig at få ram på nogen. Lillebror Sofus havde været en tur nede forbi igår og havde været heldig at få to stks. Tillykke med dem selvom det jo er “min” plads He He.

 

multe2

 

Nå men hurtigt hjem fra skolen og hente mit udstyr, aftalte med Lone at hende og børnene kunne kigge forbi selvom der er et stykke at køre. Og så ellers afsted spændt som et lille barn juleaften 🙂 vel ankommet smuttede jeg lige ned og kiggede på vandet, inden jeg kæmpede dragt osv på, der er ikke noget værrere end at tage alt udstyret på , for blot at konstantere at sigten er for dårlig og du ikke kan komme ud. Sigten var ikke god, men heller ikke dårligere end at jeg vovede pelsen. Vandet var skønt og jeg startede jagten på multen langs med et sten gærde. Efter små 900m havde jeg ikke set andet end vandmænd og var blevet pænt kold og irriteret, så valgte at vende om og svømme tilbage igen. Pludselig kunne jeg fornemme stemmer og kiggede op. Der stod Mads og Ida og smilede over hele femøren og var så spændte på at se multen. Hmmm tja så kunne jeg jo ikke rigtigt give op lige nu, og valgte at svømme et godt stykke op af kysten til nogle kæmpe store sten, som er helt belagt med den grønne “salat” som multerne spiser. Det var en god ide 🙂 inden jeg så mig om havde jeg skudt forbi et par gange og multerne ræsede omkring mig, der skulle ny taktik til og ikke alle de feber skud . Dyb indånding og så ned på bunden snige mig frem og så se hvad der er. En pæn multe kom svømmende hen imod mit skjulested og jeg fik langsomt peget harpunen i den rigtige retning. Swag og multen var ramt lige gennem hovedet. Det var stort, min første multe 🙂 en “lille” sag på 2,4 kg. Turen var reddet.

 

multemulte1

 

En tanke om “Multetur 10-8-15.”

  1. Sejt” godt der er fisk til jer alle med den iver i har.:P Måske er man heldig ” og få lov at smage.!!!:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *