Fladfisk/Makrel tur d 9-8-15.

Havde fået tudet ørerne fulde af begge unger, om hvor uretfærdigt det havde været, at de ikke var med på sidste tur. Hvor vi fangede de mange makreller det var tæt på der opstod mytteri 🙂 så på trods af at det var første skoledag for dem begge, om mandagen og at de gerne skulle være friske. Forbarmede jeg mig over dem og fik rigget båden til. En hurtig opringning til Martin fra team cannabis og Bjarne fra team blik  og så var de begge klar på en tur. Martin havde ungerne Jessica og Daniel med og Bjarne tog den alene idag (passede fint , så havde jeg kørelejlighed til en af ungerne) Jeg fik fat i Erik fra m/s Hanne og en aftale om orm på kajen kom i hus. Altid super betjening fra Eriks side. Bådene i vandet og afsted i næsten havblik 🙂 fremme på pladsen kunne vi godt se at vores fantastiske makreltur sidst, havde sat sine spor. Ikke mindre end 11 både lå og fiskede efter makreller og der var ikke sådan rigtig plads til os, så vi valgte at gå lidt mere syd på til en lille knold, hvor vi tidligere har haft godt fiskeri. Idag var ingen undtagelse der var virkelig mange rigtig pæne skrubber og ungerne hyggede sig virkelig, vi havde lagt os således at ungerne kunne snakke og fjolle på tværs af bådene og de voksne kunne snakke og hygge. Helt perfekt.

                                                                    

 

 

 

idamads1

Hygge !!!

Efter noget tid kunne vi se at en del af bådene sejlede fra pladsen. Så enten havde de fanget mange eller ingen. Vi valgte at sejle op til den plet jeg havde markeret sidst. Et blink med forfang blev sendt mod bunden det hele begyndte at sitre og bum. 3 makreller sad på forfanget. Det startede jo rigtig godt og forventningerne blev lige skruet op under skyerne 🙂 desværre var det nok bare held for der gik faktisk næsten en time før næste makrel valgte at bide på. Tilgengæld var størrelsen rigtig god lige omkring 700-800 gr. Vi fik en enkelt makrel mere og jeg kunne godt høre på ungerne at det var ved at være tid til at sejle hjem.

 

makrel2makrel3

Da vi kom på havnen fandt ungerne ders krabbe fiskestænger frem , som er blevet til standard udstyr i båden, og fik sat en reje på som madding, så de fiskede krabber, alt imens vi fik taget bådene op og rigget af. En kanon hyggelig dag i godt selskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *