Fladfisketur 5-8-2015.

Havde aftalt med Martin fra team cannabis og Bjarne fra team Blik, at vi skulle på en eftermiddagstur efter fladfisk, oven på det gode fiskeri Mads og jeg havde igår. Mads syntes ikke rigtigt at lysten var der. Han fik vist også styret sin lyst igår 🙂 så jeg ringede til Emil og spurgte om han var frisk ( skal lige siges at Emil indtil igår, kun havde fanget 2 skrubber i hele sit liv ) selvfølgelig var han klar og lidt til. Jeg skyndte mig hjem fra job og fik hentet Emil, vi skulle lige ind forbi Erik i Nørreballe og hente orme og kl blev 16.30 inden vi fik sat båden i vandet. Team Blik og Team Cannabis var lige smuttet afsted da vi ankom, så de lå ude på pladsen og ventede på os, da vi jo havde ormene. Der var næsten ingen strøm så vi drev stort set ikke og fiskeriet gik noget trægt. Tilgengæld var det gudevejr, havblik og højt solskin det var næsten for varmt at ligge derude , efterhånden som tiden gik tiltog strømmen lidt og der begyndte at komme godt gang i fiskeriet. Emil fik nogle pæne skrubber og var helt oppe og ringe 🙂

flad12

 

på et tidspunkt er der noget der hugger min agn, mens jeg er ved at fire mod bunden. Det er noget der virkelig tager ved og så slipper det uden vi nåede at se hvad det var. Jeg lurede lidt på loddet og kunne se nogle små klatter af et eller andet og så prøvede jeg at rigge en stang til med makrelforfang. Første kast og alt gik amok 3 store fede makreller huggede  på og gav den fedeste fight længe. Det var så fedt 🙂 vi fik hurtigt rigget en stang mere til, så Emil også kunne være med. Herefter havde vi det vildeste fiskeri jeg har haft længe. På godt to timer fangede vi ikke mindre end 95 makreller 8 sild en enkelt tobis en kutling og mistede en hornfisk plus at vi havde 35 skrubber i kassen også. Tror nu nok at Emil fik en på opleveren 🙂

makrelmakrel1

Så er der fisk i Ørnvik`n. 🙂

En tanke om “Fladfisketur 5-8-2015.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *