Ny båd trækker igen igen.

Ja så er der altså købt ny båd trækker igen 🙂 vi var rigtig glade for vores Kia den opfyldte næsten alle vores krav, den trak som en hest og havde masser af overskud når vi kørte med båden. På rampen var der absolut heller ikke nogen problemer og der var god plads til hundebure osv. Men den manglede desværre bare de bagsæder… Så da jeg fik chancen for at skifte den ud med en Toyota landcruiser på hvide plader til en rimelig penge. Blev valget taget og det har vi bestemt ikke fortrudt. Den er godt nok i en anden klasse end Kia`en der er ikke sparet på noget. Fuld læder kabine i Beige læder, elektriske sæder, masser af plads til ungerne og så er der 6 sæder i den plus en masse andre ting og så tager den lige 3500kg på krogen. Lige hvad vi var på udkig efter. Total lækker vogn 🙂


Dejligt med bagsæder 🙂


Klistermærker er der selvfølgelig også kommet på, så man kan kende os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *