Sæsonens sidste buk.

Anden sidste aften i bukkejagten 2016. Det var regn og gråvejr , men alligevel valgte jeg at tage et smut afsted, da det var over 3 uger siden jeg sidst havde været ude. Da jeg kom frem på min post denne aften gik der allerede 7 pæne dåhjorte og hyggede sig. Så dem kunne jeg sidde og nyde mens jeg håbede at den gamle buk ville vise sig. Da jeg havde siddet og kigget på hjortene i en ca 10 min tid, kom der en ordentlig byge og hjortene gik mod skoven , da de var ca halv vejs kunne jeg pludselig se en bevægelse i byggen til højre for dem, de havde stødt bukken som åbenbart lå og hyggede sig midt i bygmarken. Nu skulle det gå stærkt for byggen var blevet noget højere end jeg havde regnet med og det var kun lige det øverste af ryggen og halsen som var fri af kornet , men bukken var på vej mod en plet i kornet som enten har fået for lidt eller for meget vand og derfor ikke var ret højt, der kunne det være jeg fik en chance for skud. Jeg kom hurtigt på plads med skydestokken og fik riflen i anslag , så var det bare at vente på bukken og håbe at det var lavt nok til at jeg kunne afgive et forsvarligt skud. Bukken kom stille og roligt ind på pletten og jeg gjorde mig klar, syntes ikke at det var helt lavt nok til at jeg kunne skyde men så alligevel drejede han sig med siden til og jeg valgte at skyde ham lidt højt på bladet og effekten var da også som ventet. Han gik lige ned i skuddet.Den 3 og sidste buk denne sæson og så en gammel en af slagsen, det kunne ikke være bedre.
b10b11b12

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *