spulepumpe.

Fordelen ved at det næsten altid blæser er at man så også kan få lavet lidt på båden. Sidst var det jo targa og radar projekt og nu spulepumpe. Har længe ønsket mig en spulepumpe da det somme tider (tit og ofte) sviner en hel del i båden, om det så er fladfisk eller laks eller bare en varm badedag . Fik igen et godt tilbud fra Marinetorvet 🙂 og så fik jeg købt modellen, hvor huset er i messing osv. den virker noget mere robust end den lidt billigere udgave.

j10

Ledninger skulle trækkes . HADER DET !!! 🙂 huller skulle bores og slanger skulle tilsluttes. Inden jeg fik set mig om havde jeg igen brugt nogle timer på at nusse osv. Klokken var blevet tæt på 23 men alt var klart til at afprøve. Tændte på kontakten og …… der skete ikke en s… Pakkede sammen og gik i seng. Kiggede så på det dagen efter i dagslys 🙂 og det viser sig så at jeg nok skal hen og trække en masse nye ledninger på et tidspunkt, der er simpelthen brugt alle farver af ledninger og det hele er sat sammen uden system. Så miseren lå i at jeg jo regnede med at rød er plus og sort er minus men sådan er det så ikke altid i vores tilfælde har man bare brugt rød uden at mærke dem 🙁 nå ja og så lidt gule og blå indimellem .

j11

Løste det ved at trække et nyt kabel fra batteriet og tilslutte på den ledige kontakt. Så spillede det hele og nogle af farverne passer så også 🙂

j12

One thought on “spulepumpe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.