Kyst tur d 8-5-15

Havde lovet ungerne en tur på kysten efter hornfisk og da vejret var perfekt til det . Var det bare med at komme afsted. Lækkert vi kun har et par km derned 🙂 Mads og Ida havde fået blink monteret med silkesnore istedet for kroge så ikke vi fik nogen ulykker med kroge i fingrene og det er også mindre farligt at stå ved siden af. Det kan godt være lidt risikofyldt at stå ved siden af en 5 årig som lige har lært at kaste. Hornfisk var der ingen af idag desværre. Jeg havde ellers været dernede dagen før og prøve og der fik jeg to i fem kast .

 

horn

 

Men på trods af at vi prøvede med alle mulige blink så lykkedes det ikke idag. Men tilgengæld lige inden vi ville køre hjem fik jeg et godt hug langt ude i kastet og kunne med det samme mærke at det var en ok havørred som leverede en forrygende fight 🙂 lige under 2 kg. Dejlig fisk, kastede igen og sørme om ikke der sad en ørred på krogen igen med det samme. Det var en lille stime som trak forbi og var heldig at fange to stk den sidste var dog kun lige på målet og fik lov at vokse sig større. Dejlig aften med ungerne.

 

 

 

 

orredorred1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *